FAKTAT VEDESTÄ

Monet ihmiset kärsivät kroonisesta nestehukasta tietämättään, joka aiheuttaa elimistöä rappeuttavia sairauksia, allergioita, korkeaa verenpainetta, liikalihavuutta, masennusta sekä monia muita haittoja.

Jos neste ei imeydy kunnolla, runsaskin veden juominen on turhaa, eli siksi on tärkeää että vetemme on hyvälaatuista.

Vedellä on tärkeä tehtävä auttaa munuaisia hajottamaan ja eliminoimaan myrkkyjä. Se myös säätelee kehonlämpöä, kuljettaa ravintoa ja happea soluihin sekä edesauttaa ruuansulatusta Ihmisen keho sisältää keskimäärin 45 litraa vettä, onko sinulle samantekevää millaista vetesi on?

UUTTA VETTÄ EI OLE OLEMASSA


Kaikki se vesi, jota käytämme ja juomme, on osa maapallon ekosysteemiä ja moneen kertaan luonnossa kierrätettyä. Nykyaikana juomaveteemme vaikuttavat erilaiset saasteet, kuten radioaktiiviset metallit ja raskasmetallit, happosateet, pieneliöt, orgaaniset ja epäorgaaniset aineet, ruoste sekä erilaiset kemikaalit.

PUHDAS, PARAS VESI


PiMag mikrohuokossuodatin ja aktiivihiilikerros pystyvät poistamaan hanavedestä pienetkin hiukkaset ja epäpuhtaudet, kuten kloorin, metallit, epämiellyttävät hajut, orgaaniset yhdisteet ja muut puhdistusprosessissa jäljelle jääneet kemikaalit.

PiMag-vesijärjestelmän mineraalielementit tuottavat raikasta PiMag-vettä, jota kutsutaan "elämän vedeksi".

Tämän jälkeen vesi läpäisee magneettirenkaan ja sinä saat juodaksesi maukasta ja virkistävää vettä.


PiMag-vesijärjestelmä (2L) 168,00 euroa

PiMag-vesijärjestelmä (10L kuassa) 332,00 euroa


Takaisin edelliselle sivulle

Sinikka

050 910 4872

vanha mainosmieshttp://www.vanhamainosmies.fi