Ruokavaliolla on elämänlaatuumme ratkaiseva vaikutus, eikä ole aivan sama, minkälaista polttoainetta itseemme laitamme. Mitä korkeampi oktaanisempaa ravintoa, sen paremmin elimistömme toimii. Laadukkaan ravinnon avulla pidämme itsemme suorituskykyisinä, vastustuskykyisinä ja kaikin puolin hyvinvoivina.

Onko sinun polttoaineessasi oktaanit kohdallaan?

Vuosien varrella elimistöömme kerääntyy kaikenlaista epäluonnollista joka puolelta. Suurimman osan  kehomme rasitteista laitamme itse suun kautta alas. Tänä päivänä jo kaksikymppisellä maksa, munuaiset ja ruoansulatuselimistö kaipaa perusteellisempaa huoltoa.

Kehomme saattaa yllättävänkin pitkään sietää epätasapainotilaa sisällään, ilmaan minkäänlaisia oireita. Toisaalta monet asiat kuten väsymys, allergiat, ihottumat, akne jne. ovat meille niin tavallisia, että emme ajatte sen olevan viesti elintapojemme vaikutuksesta.

 

Olisko aika vaihtaa tulpat ja suodatin?

Mitä sitten pitäisi tehdä? On rahojenkin hukkaan laittamista syödä vitamiineja ja muita terveystuotteita ilman, että oikeasti tietää, mitä kehosta puuttuu tai on ehkä liikaa. Varsinkin sairauden yllättäessä ja lääkkeiden tullessa mukaan kuvioihin, lähdetään kokeilemaan ensin yhtä ja sitten toista. Odotellaan ja toivotaan parasta. Mikään synteettinen ei ole kehollemme kuitenkaan koskaan paras ratkaisu. Samalla kun yritämme auttaa itseämme, aiheutamme myös vahinkoa lisätessämme kehomme kemikaalikuormitusta. Kaikenasteiset verikokeet, jotka yleensä ensin tehdään, ovat vain raapaisu pintaa. Tehtävät testit eivät useinkaan myös näe ihmistä kokonaisuutena.Voi olla hankalaa yksin valita keinoja kehon hoitamiseen sekä itselle sopivan ruokavalion löytämiseen.

Kun haluat kuitenkin saada tuloksia aikaan, anna meidän auttaa!


Ravintoneuvonta on oivallinen mm. seuraavissa tilanteissa:

- painon hallinta/laihdutus

- kuntoilun aloittaminen/kehittäminen

- halu voida paremmin ja elinvoimaisemmin

- urheilu


Lue tästä lisää, mitä ravintoneuvonta pitää sisällään!


Kysy meiltä myös hyvinvointiluentoja!

vanha mainosmieshttp://www.vanhamainosmies.fi

Sinikka

050 910 4872